ספר אישי

ספרים תמיד היו חלק מחיי, אבל התחלתי להציל אותם באמצע שנות העשרים שלי, וקירות הספרים פשוט המשיכו להתרחב. התלוצצתי שיש לי רבים מהם וביוגרף היה רוצה לצאת לגלות איך זה בלי הספרים שבחרתי. לבסוף, הייתה הנחת עובדי חנות הספרים, בשילוב עם האופי הסביבתי של ספרים על עבודותיי וספרי המסחר. בעלות על ספרייה פרטית הייתה תמיד סמל סטטוס לעשירים, למרות שחנויות הספרים היו מלאות בספרים כאלה, אז מסרתי את כל הספרים שרציתי והתחלתי לשמור ספרים.

כל הספרים

למעט ספרים אלקטרוניים וספרי שמע, הם חפצים מוחשיים הראויים למרחב שלהם. התוכן האינטלקטואלי של ספר פיזי לא בהכרח יכול להיות קומפוזיציה או אפילו להיקרא ספר, אך חובבי הספרים יזכרו שספרים אינם רק שם לקריאה, אלא יכולים גם להיות עצמים יפים בפני עצמם.

בספר פיזי

כל דף יכול להישאר ריק או להכיל שורה מופשטת התומכת בתוכן הספר (למשל הכותרת, שם המחבר והתאריך). שימו לב שכל עמוד בספר מודפס באותו צבע כמו שאר תוכנו: שחור ולבן. הדבר המיוחד בספרים הוא שאתה יכול לקרוא ספר אחד בלבד בכל פעם, אתה לא יכול לקרוא ממש חמישה ספרים בבת אחת או לקרוא את כולם.

הדבר הזה

הוא מכשול לשימוש קבוע בספריה, אבל אם אתה באמת נהנה מספר, אתה רוצה להיות מסוגל לשמור עליו. אני מוצא שספרים מהנים יותר כאשר יש לוח זמנים מוגבל להשלמתם. ספרים דיגיטליים קצרים מדי, ואני מת על ספרים שהייתי רוצה לפרסם באותה תקופה – בפורמט בלבד. אם אני באמת נהנה מזה, אני רוצה אפשרות לשמור את הספר.

אני ממשיך לקנות ספרים שאינם זמינים בספריה המקומית שלי

כמו גוטנברג, אשר בהתחשב בעניין שלי הם הספרים הרבים ביותר שאני רוצה לקרוא. נתקלתי בספר שלא אהבתי, אבל לא היה לי מושג שבבעלותו בכלל, ומסרתי אותו למישהו שמעולם לא קראתי או קראתי חלקית.

היו לי שתי מהדורות של אותה גיליון, אבל היא לא נקראה על ידי נפש אחת, למעט אולי על ידי כשפרסמתי אותה, ואולי על ידי כמה אנשים אחרים, אולי לא.

על הכריכה האחורית יש עותק של המעיל ל"סלומה "של ויילד

על הכריכה תמונה של ווילד וסלומה, ועל שער הרומן שלו. העטיפה של "ווילד וסלומה" שטופת עותקים של ספרים אחרים של ווילד, כמו "The New York Review of Books" ו- "Ozymandias", אך לא זה.

באמצעות פנקס כתובות אישי תוכלו לערוך מידע קיים

להוסיף ערכים, לשנות שמות לספרים, להעתיק או להעתיק את שם הספר לספר אחר, לשנות שם וכן הלאה. הקלטת מידע אישי אודות עצמך, כגון שם, כתובת, מספר טלפון, תאריך לידה וכו 'מכונה יומן או יומן אישי.

מיד תחשוב על כל האנשים שנתנו לך את הספר

שייהנו ממנו מאוד, ואולי גם על מישהו שקשור לתוכן הספר. אם אתה מחפש עזרה נוספת בהתפתחות האישית שלך, עיין בספרי "פיתוח ספר אישי" ובספר הכתובות האישי שלי. תגים מבוססי ספר כוללים אלמנטים סיפוריים, ספרים, פלורידה, תפאורה וכו 'וכן מידע אישי על עצמך.

שיטה אחת תהיה להשתמש בקטלוג ספרים מקוון ולדעת מה יש באוסף שלך ואילו ספרים יש לך בבית

לשיעורי בית התלמידים יכולים להשתמש בכך ככלי לבדיקת מה שאחרים כתבו, לחקר מחברים, או להשתמש בהם ככלי לבחירת ספרים במעגלים ספרותיים. אתה יכול גם להשתמש בקטלוג הספרים המקוון למטרות אחרות, כגון מחקר או חיפוש ספרים משלך.

ברוב העמודים ניתן להוסיף מידע נוסף על הספר, כגון הערות בעת קריאתו. רוב השירותים הללו יעניקו לך גישה לאתר המחבר ולרשימת ספרים אחרים באוסף שלך.

אתם מוזמנים ללמוד עוד על הספרים והמחברים שפורסמו ולראות את תוצאות רבי המכר

אתה יכול גם לכתוב הקדשה אישית לקטנה שלך כדי להפוך את הספר לאישי יותר. כולם נרשמים לספרים, אתה מקבל רומן יפה לשמור על קשר עם כוח הדפוס, ויש לך ספר שאתה באמת רוצה לקרוא. אם יש לך מנוי של BESO בסך 550 ר"ג או מנוי לניוזלטר מבצעי ספרים, או שאתה יכול לקבל רומנים יפים בחנות הספרים האלקטרוניים של אמזון, בארנס אנד נובל, אמזון קינדל ואמזון, כמו גם בחנויות ספרים מקוונות אחרות.

פוסטים אחרונים

הירשם לניוזלטר שלנו

דילוג לתוכן